Restoran Nota

Restoran Nota

Grčića Milenka 8 , Beograd

Rezervišite vaše mesto u restoranu Nota

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

O restoranu Nota

U samom srcu Vračara nalazi se restoran Nota sa opuštajućim ambijentom i bogatom gastronomskom ponudom, koji predstavlja sinonim za mesto gde se sva očekivanja u potpunosti ispunjavaju. Idealno za trenutke sa omiljenim ljudima, prijateljima i porodicom, ovo mesto sa bogatom tradicijom i neverovatnim programom svojim gostima nudi neponovljive osećaje zadovoljstva.

Moto Nota restorana – Tamo gde se ukus spaja sa zvukom – svedoči uživanju koje vas tamo svakodnevno očekuje. Nota nudi skladne mešavine svih čula, jer podjednako neguje užitak ukusa i celokupan doživljaj svojih posetilaca. Preko dana, Nota je obasjana sunčevim zracima, a kada sunce zađe iza oboda grada, prigušeno osvetljenje uz neodoljivi ritam muzike čini da raspoloženje bude na vrhuncu pri svakom dolasku.

Boravak u prostranoj bašti restorana učiniće svaki zalogaj bogate ponude menija još više posebnim. Visok kvalitet hrane i pića obećava da će vaša poseta proći besprekorno, uz mogućnost da sami kreirate sopstvene želje kada je reč o ponudi menija.

Takođe, Nota vam nudi mogućnost da sami organizujete svoju privatnu proslavu sa kapacitetom do 280 ljudi – ali, naravno da možete prepustiti i našem osoblju da organizaciju bilo kog tipa slavlja usavrši u skladu sa vašim potrebama.

Rezervišite svoje mesto za događaj bilo kog tipa u restoranu Nota već danas! Vidimo se na adresi Grčića Milenka 8, u Beogradu.

Doček Nove godine u restoranu Nota

Kada se približi kraj godine, svi traže savršeno mesto gde će proslaviti dolazak nove. Restoran Nota je pravo mesto za sve one koji žele da dočekaju Novu godinu u nezaboravnom ambijentu, uz vrhunsku uslugu i neodoljive gastronomske specijalitete.

Specijalni meni za doček Nove godine biće pažljivo osmišljen kako bi zadovoljio svačiji ukus. Bilo da ste ljubitelj tradicionalnih jela ili želite da isprobate nešto novo, naši kuvari će se potruditi da vas oduševe svojim kulinarskim veštinama.

Za muzički program smo se pobrinuli da bude raznovrstan, kako bi svako pronašao nešto za sebe. Od domaćih hitova, preko stranih evergreena, do modernih pesama koje će vas naterati da đuskate do zore.

Galerija restorana Nota

Lokacija

Vaše mesto u restoranu Nota vas čeka

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije