Restoran Nota

Restoran Nota

Grčića Milenka 8 , Beograd

Rezervišite vaše mesto u restoranu Nota

REZERVIŠITE ODMAH

062 780 100

O restoranu Nota

U samom srcu Vračara nalazi se restoran Nota sa opuštajućim ambijentom i bogatom gastronomskom ponudom, koji predstavlja sinonim za mesto gde se sva očekivanja u potpunosti ispunjavaju. Idealno za trenutke sa omiljenim ljudima, prijateljima i porodicom, ovo mesto sa bogatom tradicijom i neverovatnim programom svojim gostima nudi neponovljive osećaje zadovoljstva.

Moto Nota restorana – Tamo gde se ukus spaja sa zvukom – svedoči uživanju koje vas tamo svakodnevno očekuje. Nota nudi skladne mešavine svih čula, jer podjednako neguje užitak ukusa i celokupan doživljaj svojih posetilaca. Preko dana, Nota je obasjana sunčevim zracima, a kada sunce zađe iza oboda grada, prigušeno osvetljenje uz neodoljivi ritam muzike čini da raspoloženje bude na vrhuncu pri svakom dolasku.

Boravak u prostranoj bašti restorana učiniće svaki zalogaj bogate ponude menija još više posebnim. Visok kvalitet hrane i pića obećava da će vaša poseta proći besprekorno, uz mogućnost da sami kreirate sopstvene želje kada je reč o ponudi menija.

Takođe, Nota vam nudi mogućnost da sami organizujete svoju privatnu proslavu sa kapacitetom do 280 ljudi – ali, naravno da možete prepustiti i našem osoblju da organizaciju bilo kog tipa slavlja usavrši u skladu sa vašim potrebama.

Rezervišite svoje mesto za događaj bilo kog tipa u restoranu Nota već danas! Vidimo se na adresi Grčića Milenka 8, u Beogradu.

Galerija restorana Nota

Lokacija

Vaše mesto u restoranu Nota vas čeka

REZERVIŠITE ODMAH

062 780 100

Online rezervacije