Restoran Platani

Restoran Platani

Kej oslobođenja 45 , Zemun

Rezervišite vaše mesto u restoranu Platani

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

O restoranu Platani

Restoran Platani je mesto sa dugom tradicijom. Ovde se već desetinama godina sastaju ljubitelji dobrih zalogaja i probranih pića.

Smešten na Zemunskom keju, na samoj obali Dunava, restoran Platani je uvek imao priliku da svojim dragim gostima ponudi nešto više i nešto bolje. Svake godine je rastao u kvalitetu, osluškujući pažljivo sve prohteve svojih posetilaca. Godinama se uprava i osoblje restorana trude da na svom internacionalnom meniju u svako doba godine imaju najkvalitetnije specijalitete od ribe i ostalih vrsta mesa, kao i jela namenjena vegetarijancima.

Kuhinju restorana Platani vode predani i visoko kvalifikovani majstori, obrazovani u raznim delovima sveta, pa će svaki gost, bez obzira sa kog kraja planete dolazio, u ovom restoranu pronaći odgovarajući obrok, kreiran da zadovolji baš njegov ukus.

Restoran Platani, usidren na Zemunskom keju, naročitu pažnju posvećuje bogatoj ponudi rečne ribe. Uvek sveža, rečna riba se priprema po receptima velikih i priznatih majstora kulinarstva, a neki od recepata su i ekskluziva ovog restorana. Porcije su, kako bi se reklo, domaćinske, što i priliči mentalitetu Sremske obale Dunava. U ovom restoranu se nikada nije štedelo na gostima. Svaki gost je, bez obzira na njegove gurmanske kapacitete, iz restorana Platani izlazio zadovoljan i kvalitetom i količinom obroka.

Zemun je vekovima, premda trgovačko mesto, na svojoj teritoriji imao odlične restorane. Iz te tradicije se razvilo svojevrsno takmičenje između ugostitelja, što danas za rezultat ima veoma visok kvalitet ponude, a sve to po pristupačnim cenama. Restoranska ponuda Zemuna je sigurno najbolja, najkvalitetnija i najraznovrsnija na celoj teritoriji Beograda, što i jeste jedan od razloga čestih poseta iz svih krajeva grada.

Restoran Platani je namenjen svim generacijama – u njemu ćete svakodnevno zateći čitave porodice, koje u ovaj ugostiteljski objekat dolaze sa poverenjem i zadovoljstvom, i vraćaju mu se iz godine u godinu. Klimatizovana sala sa sedamdeset mesta, kao i letnja bašta u hladovini stoletnog drveća sa blizu stotinu mesta, obezbeđuju komotno uživanje u specijalitetima ovog restorana.

Posetite restoran Platani – mesto gde se zaista dobro jede. Dobrodošli!

Galerija restorana Platani

Lokacija

Vaše mesto u restoranu Platani vas čeka

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije