Restoran Platani Beograd

Besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Restoran-Platani-reserve-logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Kej oslobođenja 45, Zemun 11080

Restoran Platani program

Pozovite nas za aktuelni program

Restoran Platani opis

Platani su restoran sa dugom tradicijom. Na ovom se mestu već desetinama godina sastaju ljubitelji dobrog zalogaja i probranih pića.

Smešten na Zemunskom keju, na samoj obali Dunava, restoran Platani je uvek imao priliku da svojim dragim gostima ponudi nešto više i nešto bolje. Svake godine je rastao u kvalitetu, osluškujući pažljivo najtananije prohteve svojih posetilaca. Godinama se uprava i osoblje restorana trude da na svom internacionalnom meniju u svako doba godine imaju najkvalitetnije specijalitete od ribe i ostalih vrsta mesa, kao i jela namenjena vegetarijancima.

Kuhinju restorana Platani vode predani i visoko kvalifikovani majstori, obrazovani u raznim delovima sveta, pa će svaki gost, bez obzira sa kog kraja planete dolazio, u ovom restoranu pronaći odgovarajući obrok, kreiran da zadovolji baš njegov ukus.

Restoran Platani, usidren na Zemunskom keju, naročitu pažnju posvećuje bogatoj ponudi rečne ribe. Uvek sveža, rečna riba se priprema po receptima velikih i priznatih majstora kulinarstva, a neki od recepata su i ekskluziva ovog restorana. Porcija su, kako bi se reklo, domaćinske, što i priliči mentalitetu Sremske obale Dunava. U ovom restoranu se nikada nije štedelo na gostima. Svaki gost je, bez obzira na njegove gurmanske kapacitete, iz restorana Platani izlazio zadovoljan i kvalitetom i količinom obroka.

Zemun je vekovima, premda trgovačko mesto, na svojoj teritoriji imao odlične restorane. Iz te tradicije se razvilo svojevrsno takmičenje između ugostitelja, što danas za rezultat ima veoma visok kvalitet ponude, a sve to po pristupačnim cenama. Restoranska ponuda Zemuna je sigurno najbolja, najkvalitetnija i najraznovrsnija na celoj teritoriji Beograda, što i jeste jedan od razloga čestih poseta iz svih krajeva grada.

Restoran Platani je namenjen svim generacijama – u njemu ćete svakodnevno zateći čitave porodice, koje u ovaj ugostiteljski objekat dolaze sa poverenjem i zadovoljstvom, i vraćaju mu se iz godine u godinu. Klimatizovana sala sa sedamdeset mesta, kao i letnja bašta u hladovini stoletnog drveća sa blizu stotinu mesta, obezbeđuju komotno uživanje u specijalitetima ovog restorana.

Posetite restoran Platani – mesto gde se zaista dobro jede. Dobrodošli!


Restoran Platani galerija

Podeli sa prijateljima

Navigacija i mapa

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Kej oslobođenja 45, Zemun, Restoran Platani
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):

 
Prikaži
Sakrij