Restoran Rodizio

Restoran Rodizio

Bulevar Milutina Milankovića 11b , Beograd

Rezervišite vaše mesto u restoranu Rodizio

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

O restoranu Rodizio

Ljubitelji vina i kvalitetnog mesa mogu da se opuste, jer se potraga za idealnim mestom koje ispunjava njihove standarde ovde završava – restoran Rodizio ima vrhunsku ponudu, tako da uživanje zvanično može da počne!

Ovaj novobeogradski restoran je pravo mesto za sve hedoniste sa razvijenim istančanim ukusima i potrebom za kvalitetom. Restoran Rodizio trudi se da svojim gostima uvek pruži autentičnu dobrodošlicu i ambijent u kome će iskusiti sve gastronomske čarolije na jednom mestu.

U Bulevaru Milutina Milankovića 11b, jedinstveni restoran Rodizio pruža najbolju priliku za odmor ili zabavu uz zvuke matinea i proslava koje se organizuju skoro svakog dana. Ambijent je detaljno osmišljen i stvoren za vaš vrhunski komfor, uz tamno drvo i zelene lišajeve koji čine izvrstan “miks” prirode u zatvorenom prostoru.

Svi ljubitelji mesa posebno će uživati u restoranu Rodizio, jer se pažljivo pripremljeno meso seče pred vama, pružajući iskustvo koje se pamti. Rodizio je koncipiran tako da svojim gostima pruži kompletan doživljaj u kome se atmosfera, užitak i celokupan doživljaj zaista ne mogu nigde drugde pronaći.

Ukoliko tragate za mestom gde ćete provesti sjajne trenutke sa ljudima koje volite, ili ste jednostavno u potrazi za prostorom koji će vašim poslovnim ili privatnim događajima pomoći u kreiranju jedinstvene atmosfere, rezervišite restoran Rodizio već danas!

Doček Nove godine

Doček Nove godine u restoranu Rodizio predstavlja nezaboravno iskustvo za sve posetioce. Ovaj restoran se trudi da stvori savršenu atmosferu za proslavu Nove godine, spajajući vrhunsku kulinarsku ponudu sa zabavom i luksuznim ambijentom.

Na samoj granici između Novog Beograda i starog dela grada, restoran Rodizio nudi poseban program za doček Nove godine. Gosti će imati priliku da uživaju u posebnom meniju s delikatesima pripremljenim s pažnjom i strašću.

Ambijent restorana Rodizio dodatno će doprineti vašem doživljaju, sa svojim sofisticiranim dizajnom koji kombinuje drvo i zelene biljke. Na dočeku Nove godine, očekujte posebne muzičke nastupe i zabavu koja će vas provesti kroz prelazak u Novu godinu.

Galerija restorana Rodizio

Lokacija

Vaše mesto u restoranu Rodizio vas čeka

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije