Restoran Sakura

Restoran Sakura

Karađorđeva br. 2-4 , Beograd

Rezervišite vaše mesto u restoranu Sakura

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

O restoranu Sakura

Nesvakidašnji azijski ukusi u beogradskoj „Beton hali“.

RESTORAN „SAKURA“ ZA NOVO ISKUSTVO ŽIVOTU GRADA

Jedna od najlepših lokacija za opuštanje i provod u Beogradu bogatija je za novi ekskluzivni restoran dalekoistočne kuhinje – „Sakura“. Ovaj savremeni restoran sa sofisticiranim prizvukom dalekog istoka objedinio je vrhunske ukuse azijske kuhinje i veličanstven pogled na ušće Save u Dunav.

– Ova izuzetna lokacija je zaista privlačna za koncept kakav smo zamislili i verujem da ćemo meni koji je inspirisan ukusima dalekog istoka ubrzo obogatiti i poznatom atmosferom karakterističnom za ovaj deo Beograda – kaže Biljana Frlog, PR menadžer restorana „Sakura“ i dodaje:
– „Sakura“ će se oslanjati na poznatu istočnjačku tradiciju spremanja jela, ali će zahvaljujući našim odličnim kuvarima koje predvodi Roy Villalobos, svako jelo biti inovativno, a nadamo se i očaravajuće za sve ljubitelje ove kuhinje. Očekujemo da ovaj izuzetan doprinos jedinstvenoj restoranskoj ponudi u gradu ubrzo
postane i jedno od kultnih i prepoznatljivih mesta u Beogradu.
Restoran je ime dobio po japanskoj reči za trešnjin cvet, a osnova menija biće tradicionalna jela iz Japana, Kine, Vijetnama, Tajlanda, Koreje, ali interpretirana na potpuno moderan način.
– „Sakura“ će ponuditi jela kao što su suši, carpaccio „saint jacques“, sveže meso sa granitom od japanske limete, soya sosa i ikrom od lososa, brancin „usuzukuri“, kao i black cod-bakalar iz japanskog mora. Hedonistički izazov predstavlja široku paletu pića koja obuhvata glamuroznu koktel kartu, podrum sa preko 1500 vina iz celog sveta od kojih će naši gosti mnoga moći da konzumiraju na čašu – objašnjava Biljana Frlog.
Ovakva ponuda upotpuniće Vaše putovanje dalekim istokom na obali Save, u srcu Beograda.
– Svi ljubitelji vrhunskih ukusa dobrodošli su svih sedam dana u nedelji, a osoblje restorana će biti posvećeno pružanju jednog od najboljih ugođaja kada je u pitanju dobar provod u centru grada – kaže Biljana.
Utorkom, sredom, četvrtkom, petkom i subotom možete uživati u zvucima različitih muzičkih žanrova poznatih DJ umetnika Beograda.

Dragan Stanimirović

Galerija restorana Sakura

Lokacija

Vaše mesto u restoranu Sakura vas čeka

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije