Restoran Šaran Beograd

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Restoran-Saran-Reserve-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Kej oslobođenja 53,Zemun, Beograd

Program restorana Šaran

Pozovite nas za aktuelni program

Restoran Šaran opis

Restoran Šaran duša Zemuna i moderan alaski duh Zemuna
Pre više od jednog veka alas Vićentije Vukotić je u prizemlju svoje kuće otvorio kafanu, koja je vrlo brzo postala nadaleko čuvena po svojoj ribljoj čorbi jedinstvenog ukusa, čija se tradicionalna receptura i danas koristi.Ova preslatka kuća, tik uz desnu obalu Dunava, pleni svojom arhitekturom i od svog nastanka okupljala je najslavnije ličnosti i imena iz raznih oblasti rada i života, a alasima je bila prvo mesto na koje su dolazili punih ruku sveže ribe, pravo iz svojih čamaca. To je ono čime se i danas Šaran ponosi.

Restoran Šaran pleni i osvaja svoju publiku, pretoplom atmosferom, izvrsnom kuhinjom, domaćinskom toplinom usluge i vrhunskom ponudom u izboru dobre karte pića. Kuća je ispunjena masivnim komadima nameštaja od punog drveta, zidovi su uobličeni u toplinu boje sunca, materijali oslikavaju boje prelepog Dunava, a sitni dodaci plene unikatnošću i simbolizmom.

Ono pre svega čime Šaran danas zauzima primat u ugostiteljskoj ponudi grada je svakako njegova kuhinja. Godine rada, iskustva, mladalački zanos i ambicioznost, dobro uigranog tima su rezultirali, jedinstvenom ponudom i kvalitetom. Šaran je po svojoj kategorizaciji riblji restoran sa četiri zvezdice. Tradicija na Dunavu je održana, bogata ponuda tradicionalnih ali specificnih jela od rečne ribe je svakako ono što se od restorana očekuje. Šaran je otišao i korak dalje, u savremenim tokovima ne zaostaje, svom gostu sada pruža svežinu i kvalitet mora i morskog blaga. Ima na ponudi restorana i specijaliteta za one koji ne vole ribu, a može se pohvaliti i vlastitom proizvodnjom slatkiša.

Dobrom jelu, piću, poštenoj usluzi i opuštenoj atmosferi, Šaran je dodao note i pesmu. Svako veče vas čekaju vrsni tamburaški orkestri sa lepotom svojih instrumenata i glasova.
Dobro nam došli, restoran Šaran je tu zbog Vas.


Restoran Šaran galerija

Podeli sa prijateljima

Kako do restorana Šaran?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Kej oslobođenja 53,Zemun, Beograd, restoran Šaran
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij