Restoran Savanova

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Restoran-Savanova

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Savsko šetalište bb, Beograd

Program restorana Savanova

Pozovite nas za aktuelni program

O restoranu Savanova

Restoran Savanova svoje verne posetioce dočekuje na već dobro poznatoj Savskoj promenadi. Osim fantastičnog pogleda koji se sa prelepe bašte pruža na reku imaćete priliku da uživate u fantastičnim specijalitetima za koje su zaduženi vrhunski kulinarski majstori. Kad poželite da provedete prijatno popodne ili veče, dođite u restoran Savanova i uverite se u kvalitet i profesionalnost koji je zaštitni znak ovog restorana. Vaše privatne ili poslovne proslave potrudićemo se da dovedemo do savršenstva.

Čim zakoračite u njega ostetićete pozitivnu energiju. Domaćinsku atmosfera koja je bitna ako želite da u potpunosti uživate svim čulima. Ukoliko se odlučite za ručak ili večeru bez obzira koje jelo je u pitanju budite sigurni da ćete imati priliku da uživate u čitavoj simfoniji ukusa. Svaka namirnica spremljena u kuhinji restorana Savanova prolazi najstrožu kontrolu i priprema se po navišim kulinarskim standardima.

Ukoliko vam se boravak u ovom restoranu „osladi“ pa zagazite doboko u noć, tu vas očekuje još uživanja. U večernjim satima svakog petka i subote u ovom poznatom prestoničkom restoranu nastupaju najkvalitetniji muzičari, koji svojim pozitivnim vibarcijama u vama izazivaju pravu lavinu pozitivnih osećanja. Upravo zbog toga, svako ko jednom dođe u restoran Savanova uvek mu se iznova rado vraća.

Najnovije mesto vaših susreta i ukrštanja svih životnih priča, osmišljeno je da vam bude sasvim blizu. Na dohvat ruke Vam je kako biste se maksimalno prepustili svakodnevnim zadovoljstvima našeg brižljivo odabranog menija. Prinoseći vam fascinantnu panoramu velegrada, kao na tacni i tretman koji se zauvek pamti. Učinili smo sve da doživite jedno neponovljivo putovanje, sa kojeg možda i nećete hteti da se vratite.

Budite u toku, pratite znakove pored puta, jer jedino tako možete stići do željene stanice.

Pravac SAVANOVA!

Neke stanice su usputne, a neke su prosto must see.


Galerija restorana Savanova

Podeli sa prijateljima

Kako do restorana Savanova?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Savsko šetalište bb, Beograd, restoran Savanova
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij