Restoran Savanova

Restoran Savanova

Savsko šetalište bb , Beograd

Rezervišite vaše mesto u restoranu Savanova

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

O restoranu Savanova

Restoran Savanova svoje verne posetioce dočekuje na već dobro poznatoj Savskoj promenadi. Osim fantastičnog pogleda koji se sa prelepe bašte pruža na reku imaćete priliku da uživate u fantastičnim specijalitetima za koje su zaduženi vrhunski kulinarski majstori. Kad poželite da provedete prijatno popodne ili veče, dođite u restoran Savanova i uverite se u kvalitet i profesionalnost koji je zaštitni znak ovog restorana. Vaše privatne ili poslovne proslave potrudićemo se da dovedemo do savršenstva.

Čim zakoračite u njega ostetićete pozitivnu energiju. Domaćinsku atmosfera koja je bitna ako želite da u potpunosti uživate svim čulima. Ukoliko se odlučite za ručak ili večeru bez obzira koje jelo je u pitanju budite sigurni da ćete imati priliku da uživate u čitavoj simfoniji ukusa. Svaka namirnica spremljena u kuhinji restorana Savanova prolazi najstrožu kontrolu i priprema se po navišim kulinarskim standardima.

Ukoliko vam se boravak u ovom restoranu „osladi“ pa zagazite doboko u noć, tu vas očekuje još uživanja. U večernjim satima svakog petka i subote u ovom poznatom prestoničkom restoranu nastupaju najkvalitetniji muzičari, koji svojim pozitivnim vibarcijama u vama izazivaju pravu lavinu pozitivnih osećanja. Upravo zbog toga, svako ko jednom dođe u restoran Savanova uvek mu se iznova rado vraća.

Najnovije mesto vaših susreta i ukrštanja svih životnih priča, osmišljeno je da vam bude sasvim blizu. Na dohvat ruke Vam je kako biste se maksimalno prepustili svakodnevnim zadovoljstvima našeg brižljivo odabranog menija. Prinoseći vam fascinantnu panoramu velegrada, kao na tacni i tretman koji se zauvek pamti. Učinili smo sve da doživite jedno neponovljivo putovanje, sa kojeg možda i nećete hteti da se vratite.

Budite u toku, pratite znakove pored puta, jer jedino tako možete stići do željene stanice.

Pravac SAVANOVA!

Galerija restorana Savanova

Lokacija

Vaše mesto u restoranu Savanova vas čeka

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije