Restoran Temperament

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Restoran-Temperamet-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Karadjordjeva 2-4, Beton Hala, Beograd

Program restorana Temperament

Pozovite nas za aktuelni program

O restoranu Temperament

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je 21. decembra otvoren restoran tradicionalne kuhinje Temperament. Nalazimo se u Beton hali, u samom srcu Beograda pored reke Save, sa pogledom na Novi Beograd, na Ušću Save i Dunava, odmah ispod Kalemegdana na adresi Karadjordjeva 2-4.

Misija našeg restorana je da prenesemo temperament ljubavi prema Beogradu, nacionalnoj hrani i muzici svim našim gostima. Cilj nam je da svako od vas u našem ambijentu koji opušta, pronadje svoj kutak mira i uživanja. Pružamo vam magičan pogled na reku dok se Beograd budi, momente tišine dok pucketa drvo iz našeg kamina, temperamente tonove i fenomenalnu živu muziku svako veče od 22h, pa do kasno u noć dok naš grad ne zaspi.

Posetite nas i probajte jedinstvene tradicionalne specijalitete našeg čuvenog kuvara Jovice Jovićevića. Degustirajte preko 100 etiketa najkvalitetnijih stranih kao i domacih vina na času, probajte najraznovrsnije domaće rakije i veliki asortiman koktela.

Oživite sa nama sva svoja čula i probudite svoju temperamentnost!


Galerija restorana Temperament

Podeli sa prijateljima

Kako do restorana Temperament?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Karadjordjeva 2-4, Beograd, restoran Temperament
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij