Restoran Time Out

Restoran Time Out

Ada Ciganlija , Beograd

Rezervišite restoran Time Out za vašu proslavu

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

O restoranu Time Out

Nakon kupanja ili dobrog treninga, svima je neophodno i mesto za opuštanje, a upravo na samom kraju Makiške strane na Adi Ciganliji vas očekuje sada već legendarni Time Out, koji, kako i njegovo ime sugeriše, svojim gostima pruža idealan trenutak za pauzu i mir.

Time Out će svakome pružiti sjajno iskustvo, bilo da želite da se ušuškate van očiju prolaznika u prijatnom hladu njegovog enterijera, ili pak poželite da uhvatite zrak sunca uz kafu ili ručak – Time Out je pravi izbor za svaku priliku!

Svi ljubitelji beogradskog noćnog života su ovde makar jednom dočekali prve zrake jutarnjeg sunca, a Time Out je postao poznat po svojim nezaboravnim žurkama, organizovanim rođendanima i svim vrstama slavlja sa dragim ljudima.
Za sve mališane, igralište na Adi u okviru restorana pruža kutak za zabavu dok roditelji uživaju. Svaki nezaboravan trenutak koji želite da obeležite će doživeti svoj vrhunac upravo ovde. Zbog toga, pozivamo da iskusite čari Time Out restorana, koji nakon samo jednog dolaska sigurno postaje i vaša omiljena adresa.

Bogat izbor gastro-specijaliteta će vas okrepiti za bilo koju sledeću destinaciju u srpskoj prestonici, a pogled na jezero i gradsku plažu pružiće vam osećaj kao da ste negde na moru. Doduše, i jeste. Samo na „beogradskom moru“.

Rezervišite restoran Time Out za narednu proslavu u krugu bliskih osoba i prizovite zvuke talasa – obećavamo, ovde ćete imati osećaj kao da ste na plaži!

Galerija restorana Time Out

Lokacija

Proverite raspoloživost sale u restoranu Time Out

POZOVITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije