Restoran Tri šešira Beograd

Besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Tri-Šešira-Reserve-logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Skadarska 29, Beograd

Program restorana Tri šešira

Pozovite nas za aktuelni program

O restoranu Tri šešira

TRI ŠEŠIRA je pravi biser među restoranima Skadarlije Sagrađen je u srcu Skadarske ulice i u prepoznatljivom abijentu postoji više od 150 godina. Otvoren je 1864. u zgradi u kojoj se prethodno nalazila zanatska radionica, koja je kao logotip imala tri plehana šešira. Po tome je restoran i dobio naziv.
Po svojoj usluzi i kvatitetu restoran je poznat i izvan granica naše zemlje. Imao je čast da ugosti najeminentnije domaće i svetske ličnosti: Kralja Huana Karlosa, Džorža Buša, Pertinija, Vili Branta i druge. Svedočanstva o prijatnom boravku u restoranu čuvaju se u knjizi gostiju.
„TRI ŠEŠIRA“ , bogatstvo tradicije,umetnosti, lepota sjaja i poroka…i kako ga nazva najznamenitiji stanovnik Skadarske ulice – Đura Jakšić – „VINSKO VRELO“ ili kako reče.. Tin Ujević, Branislav Nušić, Gustav Krklec, Čiča Ilija Stanojević, Raka Drainac…
Restoran je nosilac „Znaka kvaliteta Komore Beograda“. 2007.godine je proglašen za jedan od 12 najboljih restorana u Beogradu od starne magazina internacionalnog sajma FITUR. (International Turism Trade Fair)


Tri šešira galerija

Podeli sa prijateljima

Navigacija i mapa

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Skadarska 29,Beograd, Restoran Tri Šešira
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):

 
Prikaži
Sakrij