Santo Domingo

Santo Domingo

Vojvode Šupljikca 31 , Beograd

Rezervišite vaše mesto u Santo Domingo baru

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

O Santo Domingo baru

Inspirisanim tropskim krajevima, Santo Domingo bar dobija naziv po prestonici Dominikanske Republike.

Osim po ambijentu koji će vas asocirati na letnji provod pri obali mora, za egzotičnu atmosferu zaslužan je pažljivo osmišljen jelovnik, kao i LIVE svirke koje svako veče čine nezaboravnim.

Takođe, “šuška“ se po gradu da upravo Santo Domingo i zaduženi barmeni služe najmaštovitije koktele koji vas za tren oka odvedu na najudaljenije destinacije – tamo gde je vreme malo toplije, a žurke još intenzivnije.

Međutim, ukoliko ste više raspoloženi za dnevne i opuštenije varijante, Santo Domingo se uklapa prema vama – to znači da možete da uživate u popodnevnoj kafi dok radite na laptopu, ili u mirnom doručku.

Ne tražite dalje, jer Santo Domingo će vas oduševiti već pri prvom gutljaju, zalogaju ili akustičnoj noti!

Doček Nove godine u Santo Domingo baru

Za doček Nove godine, Santo Domingo bar obećava poseban i egzotičan doživljaj koji će vas osvojiti već pri prvom gutljaju, zalogaju ili zvuku akustičnih nota. Detalji o programu za doček Nove godine obično se objavljuju na njihovoj web stranici ili društvenim medijima kako se datum proslave približava. Provedite Novu godinu u tropskom duhu u Santo Domingo baru i stvorite nezaboravne uspomene. Kontaktirajte nas putem telefona i rezervišite vaše karte – 062 262 212!

Galerija bara Santo Domingo

Lokacija

Vaše mesto u Santo Domingo baru vas čeka

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije