Splav Freestyler

Splav Freestyler

Ušće bb , Beograd

Rezervišite vaše mesto na splavu Freestyler

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Gde se nalazi splav Freestyler?

Dosadno vam je kod kuće, željni ste izlaska i razmišljate “kuda večeras”? Splav Freestyler ima deset godina dugu tradiciju kada je u pitanju noćni provod u Beogradu. Od samog otvaranja 2001. godine, splav Freestyler je u naš grad doveo mnoge svetske trendove, što ga je i dovelo na trenutno mesto. Nalazi se na Savskom keju, u ulici Ušće bb, kod ušća Save u Dunav, i u neposrednoj je blizini ostalih splavova. Na zavidnoj je poziciji u odnosu na druge beogradske splavove, jer godinama unazad uspešno organizuje najbolje žurke u Beogradu, i time splav Freestyler postaje asocijacija za dobar provod. Ukoliko se pitate “Gde izaći?”, ne gubite vreme, rezervišite svoje mesto i pravac na splav Freestyler, uverite se zbog čega je stekao titulu najpoznatijeg noćnog kluba prestonice.

Našli ste se na Savskom keju u želji da doživite nezaboravnu noć a vaš izbor je splav Freestyler, ali ne umete da se snađete? Pitajte nekoga od prolaznika, i budite bez brige jer – svi znaju gde je najpoznatiji prestonički splav Freestyler i sigurno će vas uputiti na pravo mesto.

Parking u blizini splava Freestyler

Ukoliko ste se odlučili da svojim automobilom krenete u noćni provod, morate biti obazrivi. Najveći beogradski problem je parking. Kuda večeras, a da pronađete idealno parking mesto u blizini? Splav Freestyler nalazi se kod besplatnog velikog parkinga, na kome možete bezbedno ostaviti svoje vozilo, ali pošto je taj parking dostupan i za goste ostalih splavova, postoji mogućnost da nećete uspeti da pronađete parking mesto ukoliko ste došli kasnije, pa je alternativni način dolaska oduvek bio najbolje rešenje. Još ako vas ponese nesvakidašnja atmosfera i odlučite da se opustite i uživate u noćnom provodu uz koju čašu alkohola – onda dolazak svojim vozilom nikako nije najbolja opcija.

Splav Freestyler – enterijer i atmosfera

Gde izaći u Beogradu, a da sklop enterijera, atmosfere i okruženja odgovara svim vašim potrebama? Splav Freestyler ima enterijer koncipiran tako da bude dopadljiv svim tipovima gostiju. Sastoji se iz prstenova, od kojih je najveći spoljni deo splava u kome se nalaze brojni separei, za one koji žele da se odvoje od ostatka gostiju i uživaju u nešto većoj privatnosti. Uže i bliže centru splava Freestyler, nalaze se visoka sedenja i barski stolovi, dok je u centru ogroman šank u kome gosti mogu uživati u klasičnom lounge iskustvu.

Funkcija i svrha ovako koncipiranog prostora je da se gostima pruži mogućnost nesmetanog uživanja u provodu, uz piće, ples ili neobavezan razgovor. Barmeni splava su tu da dodatno “začine” atmosferu svojim veštim trikovima koji goste ostavljaju bez teksta – nijedan koktel neće ostati nepopijen! Splav Freestyler sa svojom više od 10 godina dugom tradicijom i pozitivnom atmosferom prilikom organizovanja vodećih žurki u Beogradu dostigao je nivo evropski poznatog kluba u kom su redovni gosti i mnogobrojni turisti koji prilikom svake posete Beogradu ne izostave provod na splavu Freestyler. Splav Freestyler je jedini odgovor na pitanje “Kuda večeras?”

Muzika na splavu Freestyler

Gde izaći ukoliko niste tip koji voli provod uz standardnu kafansku muziku? Splav Freestyler važi za najpoznatiji prestonički splav upravo zbog vrelih žurki tokom letnjih meseci uz razne hitove House, R’n’B, Pop i Disco muzike. DJ-evi koji su najčešće zaduženi za “zagrevanje atmosfere” su Mirko, Prema, Mex i drugi. Za sve one koji nisu kafanski tipovi – splav Freestyler je savršen izbor! Splav Freestyler je najposećeniji od svih konkurentskih splavova, upravo zbog uobičajeno dobrog provoda i elektronskog zvuka koji svakom novom žurkom opravdava očekivanja posetioca, kako onih koji su redovni, tako i onih koji su se na ovom prestoničkom splavu našli po prvi put. Ne razmišljajte o tome kuda večeras, neka splav Freestyler bude vaš izbor! Doživite noćni provod na potpuno drugačiji način dolaskom na splav Freestyler.

Pored odlične muzike koju puštaju slavni DJ-evi, splav Freestyler nudi još jedan vid zabave. Već dobro poznate i aktraktivne go go plesačice su tu da na najbolji mogući način zabave sve posetioce svojim plesnim pokretima sa mostića koji se prostire duž celog splava. Podižu atmosferu na još viši nivo, i predstavljaju pravu atrakciju beogradskog noćnog života jer nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Zbog toga svi obožavaju splav Freestyler!

Posetioci splava Freestyler

Beograd noću je poznat skoro po celom svetu. Noćni život glavnog grada je na izuzetno visokom nivou, i nema ko nije čuo da su najbolje noćne žurke upravo u Beogradu, na splavu Freestyler! Posetioci ovog najpopularnijeg splava su, pored standardnih lokalnih gostiju, pretežno stranci, koji svoj boravak u Beogradu moraju krunisati odlaskom na žurku na splav Freestyler, pa je engleski jezik na splavu postao najnormalnija pojava. Iako je velikog kapaciteta, želje za rezervacijama za splav Freestyler su enormne, stoga morate na vreme obezbediti svoje mesto.

Možete doći u situaciju da se upravo pored vašeg separea održavaju momačke ili devojačke večeri, razna slavlja u sopstvenim režijama posetilaca, poslovne proslave u okviru firmi, i poslovne ljude koji su uspeli da pronađu nešto slobodnog vremena za malo razonode i uživanja u čarima najlepšeg beogradskog splava Freestyler. Možete sresti mlađe i starije posetioce, mnogobrojne beogradske lepotice, fudbalere, glumce, pevače i pevačice i druge poznate ličnosti kako se do zore provode uz izrazito zagrejanu atmosferu i pozitivnu energiju koja vlada ovim splavom.

Rezervacije su obavezne!

Kako biste prisustvovali jednom ovakvom doživljaju, potrebno je da izvršite rezervaciju, splav Freestyler zahteva rezervacije! Besplatne, a obavezne – možete ih izvršiti putem našeg sajta ili pozivom na broj 062/ 780100.

Ako se pitate gde izaći večeras, nemojte više razmišljati! Splav Freestyler je savršen izbor za vas! Upravo zbog svoje jedinstvenosti i šarenolikosti muzičke ponude, uspeo je da se plasira među najpoznatije u Evropi. Splav Freestyler je stekao tokom godina i kod brojnih turista koji najviše vole da dočekaju izlazak sunca upravo na ovom beogradskom splavu. Neprocenjiv pogled na reku, znamenitosti Beograda i ostale beogradske splavove u jutarnjim satima zaista može izgledati magično! A to nećete znati ukoliko ne posetite splav Freestyler, zato nemojte razmišljati gde izaći, već preduzmite prvi korak i rezervišite mesto! Popunite formu na sajtu ili pozovite na broj telefona 062/ 780100, i prvom prilikom osetite jedinstveni vajb najpoznatijeg beogradskog splava – splava Freestyler!

Radno vreme splava Freestyler

Splav Freestyler se za posetioce otvara tačno u ponoć, ali je zbog rezervacija i gužvi potrebno doći makar pola sata ranije, kako bi sve teklo neometanim i planiranim tokom. Oficijalno radno vreme splava je od 23:30h do 05:00h. I verujte, vredi dočekati zoru na Savskom keju i sa splava posmatrati kako se sunce podiže nad Beogradom, grad se polako budi, a vi uživate u pogledu na novo jutro sa vode. Splav Freestyler je veliki, kapacitet gostiju je do 800 ljudi, ali ne zaboravite činjenicu da svi žele da budu deo jedne ovako urbane priče, zato – rezervišite svoje mesto putem našeg sajta, ili pozivom na broj, dođite u dogovoreno vreme, i doživite beogradski noćni život na pravi način! Splav Freestyler čeka na vas!

Galerija splava Freestyler

Lokacija

Vaše mesto na splavu Freestyler vas čeka

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije