Splav Gabbiano Beograd

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Splav-Gabbiano-Reserve-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Kej oslobodjenja bb (kod Hotela Jugoslavije), Beograd

Splav Gabbiano program

Pozovite nas za aktuelni program

Splav Gabbiano

Poštovani,
Izuzetna nam je čast da Vam se predstavimo. Splav Gabbiano yachting club se nalazi na Dunavu, u najlepšem delu Novog Beograda, u blizini hotela Jugoslavija. U okviru yachting cluba Gabbiano, nalazi se moderan Caffe Restoran Gabbiano, otvorenog tipa, na dva nivoa, s najvećom baštom na Dunavu, kao i velikom marinom za čamce. Fantastičan, moderno uređen ambijent, elegantan, udoban, topao, sa blistavim pogledom na reku i znamenitosti Beograda, samo su neke od stvari koje zajedno sa našim odabranim osobljem pretvoriti vaš događaj u prijatno iskustvo.

Ukoliko želite jedinstven ambijent i visok kvalitet usluge za vašu kompanijsku proslavu, prijem , poslovni skup, seminar, prezentaciju, promociju, press konfereciju … javite nam se da Vaš događaj učinimo posebnim. Moguća je organizacija događaja svih veličina, gde se u bilo kojoj varijanti ima osećaj savršeno iskorišćenog prostora. Kapacitet restorana je za 250 gostiju(restoranska sala P-389 kapaciteta 140 sedecih mesta i restoranska sala Gabbiano kapaciteta 110 sedecih mesta), a sa bašom ukupno 50O osoba. Možemo Vam obezbediti profesionalnu i detaljnu pripremu kompletnog programa: audio-vizuelnu opremu i tehniču podršku, projektor sa platnom, flipčart, TV, DVD, WI-FI internet, usluge hrane i pića, klimatizovan prostor. Uz naše posvećeno osoblje, Vaši skupovi će biti organizovani besprekorno!

Pozivamo Vas da nas posetite i uverite se. Za više informacija, molimo Vas da nas kontaktirate.

U nadi da ćemo uspešno sarađivati,
S poštovanjem,
Splav GABBIANO yachting club


Splav Gabbiano galerija

Podeli sa prijateljima

Kako do splava Gabbiano?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Kej oslobodjenja bb (kod Hotela Jugoslavije), Beograd, splav Gabbiano
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij