Hot Mess

Hot Mess

Ušće bb, kod Muzeja savremene umetnosti, Novi Beograd , Beograd

Rezervišite vaše mesto na splavu Hot Mess

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

O splavu Hot Mess

„HOT MESS“ OTVARA VRATA DOBRE ZABAVE

Jedan od najboljih prestoničkih splavova otvorio je svoja vrata za sve ljubitelje dobre zabave i odličnog provoda. Nova lokacija ovog renoviranog beogradskog splava nalazi se kod Muzeja Savremene umetnosti, u blizini kafane „Ušće“.

Ova oaza, kako noćnog provoda koji slobodno može stati rame uz rame sa svetski poznatim klubovima, tako i izuzetno hedonističkog dnevnog ugođaja u formi lounge bar-a, ove godine vam je pripremila veoma zanimljiv sadržaj koji će se odvijati tokom cele nedelje o kojima će posetioci biti obaveštavani redovno.
– „Beogradska Ibica“, kako su posetioci nazvali ovo kultno mesto, svakog vikenda i ponedeljka radi kao noćni klub u kome je petak obeležen „tvrđim“ zvukom elektronske muzike, takozvanim „deep house-om“, koji je izuzetno popularan u svim svetskim klubovima. Subota će biti malo „mekša“ i komercijalnija, a ponedeljkom će se posetioci provoditi uz ritam r’n’b zvuka.

ŠTA NUDI „HOT MESS“

Splav „Hot Mess“ je dobro poznat po vrhunskoj usluzi, a ono što ga izdvaja od drugih je svakako i radno vreme, koje ovaj splav čini dostupnim svim njegovim obožavaocima tokom cele nedelje. Opuštanje pored bazena svakodnevno počinje od devet časova pre podne uz fenomenalni miks „laundž” muzike i najzdraviji doručak u gradu. Na ovom splavu, posle doručka, prava zabava tek počinje, jer se „bazen parti“ nastavlja sve do zalaska sunca uz razne koktele i jedan od najboljih menija u prestonici.
Na ovom splavu možete probati odlične burgere, vrhunske salate, najrazličitije egzotične dezerte. Dok se brčkate ili uživate sa nekim sunčajući se pored bazena uz odličnu muziku „pogled puca“ pravo na Kalemegdansku tvrđavu.
Kada sunce zađe, ovaj splav doživljava pravu transformaciju i pretvara se u ozbiljan noćni klub, gde je muzika pojačana „do daske“, a više nego odlični provod se nastavlja do ranih jutarnjih časova.

ČETVRTAK – EMINENTNI SVETSKI DI-DŽEJEVI
PETAK – HAUS I REZIDENT DI-DŽEJEVI
SUBOTA – HAUS I REZIDENT DI-DŽEJEVI
NEDELJA – TEMATSKE ŽURKE
PONEDELJAK – RnB

Splav Hot Mess galerija

Lokacija

Vaše mesto na splavu Hot Mess vas čeka

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije