Splav Hot Mess Beograd

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Splav-Hot-Mess-Reserve-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Radno vreme: Ponedeljak - Nedelja 09 - 03h
Adresa: Ušće bb, kod Muzeja savremene umetnosti, Novi Beograd

Splav Hot Mess program

Pozovite nas za aktuelni program

Splav Hot Mess opis

„HOT MESS“ OTVARA VRATA DOBRE ZABAVE

Jedan od najboljih prestoničkih splavova „Hot Mess“ u subotu, 30. maja tačno u ponoć, otvoriće ‘’svoja vrata’’ za sve ljubitelje dobre zabave i odličnog provoda. Nova lokacija ovog renoviranog beogradskog splava nalazi se kod Muzeja Savremene umetnosti, u blizini kafane ‘’Ušće’’.
Igor Jagić, PR „Hot Mess-a“ kaže za sajt www.reserve.rs da je sve spremno kako bi ovaj splav dočekao prve goste.
– „Hot Mess“ otpočinje treću sezonu ovog vikenda. Dugo očekivano otvaranje sada već vrlo poznatog i vrlo omiljenog mesta među prestoničkim klaberima, a i svim posetiocima našeg grada je zakazano za 30. maj, i to tačno u ponoć – kaže za www.reserve.rs Jagić.
Ova oaza, kako noćnog provoda koji slobodno može stati rame uz rame sa svetski poznatim klubovima, tako i izuzetno hedonističkog dnevnog ugođaja u formi lounge bara, ove godine Vam je pripremila veoma zanimljiv sadržaj koji će se odvijati tokom cele nedelje o kojima će posetioci biti obaveštavani redovno.
– ‘’Beogradska Ibica’’, kako su posetioci nazvali ovo kultno mesto, svakog vikenda i ponedeljka radiće kao
noćni klub u kome će petak biti obeležen ‘’tvrđim’’ zvukom elektronske muzike, takozvanim ‘’deep house-
om’’ koji je izuzetno popularan u svim svetskim klubovima. Subota će biti malo ‘’mekša’’ i komercijalnija, a ponedeljkom će se posetioci provoditi uz ritam r’n’b zvuka – objašnjava Jagić i dodaje:
– Na samom otvaranju za ‘’vajb’’, po kome je ovo mesto i prepoznatljivo, biće zaduženi fenomenalni di-džejevi, i to Dj Bross i Dj Hamush koji će atmosferu dovesti do usijanja. Dres kod ne postoji kao i do sada, zapravo jedina stvar koju morate poneti sa sobom jeste osmeh i pozitivnu energiju. Nakon nezaboravnog provoda već sutradan se tokom dana vidimo u potpuno opustajućoj atmosferi na ručku uz ispijanje koktela i rashlađivanjem u bazenu – objašnjava Jagić za www.reserve.rs.

ŠTA NUDI „HOT MESS“

Splav „Hot Mess“ je dobro poznat po vrhunskoj usluzi, a ono što ga izdvaja od drugih je svakako i radno vreme, koje ovaj splav čini dostupnim svim njegovim obožavaocima tokom cele nedelje. Opuštanje pored bazena svakodnevno počinje od devet časova pre podne uz fenomenalni miks „laundz” muzike i najzdraviji doručak u gradu. Na ovom splavu, posle doručka, prava zabava tek počinje, jer se ‘’bazen parti’’ nastavlja sve do zalaska sunca uz razne koktele i jedan od najboljih menija u prestonici.
Na ovom splavu možete probati odlične burgere, vrhunske salate, najrazličitije egzotične dezerte… Dok se brčkate ili uživate sa nekim sunčajući se pored bazena uz odličnu muziku ‘’pogled puca’’ pravo na Kalemegdansku tvrđavu.
Kada sunce zađe, ovaj splav doživljava pravu transformaciju i pretvara se u ozbiljan noćni klub, gde je muzika pojačana ‘’do daske’’, a više nego odlični provod se nastavlja do ranih jutarnjih časova. Na ovom splavu muzika je isključivo strana i zato za sve koji uživaju u hause, komercijalnom hause, deep hause i r’n’b’ ritmu ovaj splav je sigurno jedini i pravi izbor.

ČETVRTAK – EMINENTNI SVETSKI DI-DŽEJEVI
PETAK – HAUS I REZIDENT DI-DŽEJEVI
SUBOTA – HAUS I REZIDENT DI-DŽEJEVI
NEDELJA – TEMATSKE ŽURKE
PONEDELJAK – RnB

AUTOR: DRAGAN STANIMIRVIĆ


Splav Hot Mess galerija

Podeli sa prijateljima

Navigacija i mapa

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Ušće bb, kod Muzeja savremene umetnosti, Novi Beograd, Splav Hot Mess
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij