Splav Hua Hua Beograd

Besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Splav-Hua-Hua-Reserve-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Ušće, Beograd

Program splava Hua Hua

Pozovite nas za aktuelni program

O splavu Hua Hua

Na ulazu u ovaj čuveni splav piše „Šta se desi na Hua, ostaje sa Hua“. Kada odete kući oko pet ujutru, bićete zahvalni što je tako. Nešto se čudno desi na Hua Hua, te i najuštogljeniji polude.

Hua Hua nije običan splav, već boemska institucija na kojoj su zoru dočekivale i legende poput Tome Zdravkovića, Harisa Džinovića, Gorana Bregovića i Čole.

Već više od 30 godina se ovde slave momačke i devojačke večeri, preboljevaju bivše ljubavi i nalaze nove, upoznaju se prijatelji i uživa se među prijateljima.

Često se i najveće lepotice popnu na sto, ne odolevši odličnoj živoj muzici – petkom svira Vesko Vučković, a subotom Sloba Bajić i Hua Hua bend.

Ovaj splav stvarno ne smete zaobiće jer na njemu počinju priče kojih ćete se sećati ceo život i luda atmosfera zbog koje se možda nećete sećati kako ste došli kući.

Dođite, da pijemo i zapevamo – splav se nalazi na Ušću, kod Asteriksa.

Svideće Vam se ako: Volite boemsku atmosferu, dobar provod, lepe razigrane žene, živu muziku, slavite momačko ili devojačko, patite za starom ljubavlju (ovde se najbolje preboljevaju)

Nije za Vas ako: Više volite elektonsku muziku, rano ustajete (sa Hua se odlazi kad pošten svet ide na pijacu) ili ne smete da pijete


Galerija splava Hua Hua

Podeli sa prijateljima

Kako do splava Hua Hua?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Ušće, Beograd, splav Hua Hua
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij