Splav Leto

Splav Leto

Savski Kej bb , Beograd

Rezervišite vaše mesto na splavu Leto

REZERVIŠITE ODMAH

062 780 100

O splavu LETO

SPLAV LETO je novi splav u Beogradu, koji će predstavljati pravo osveženje u noćnom životu prestonice. Vlasnici i osnivači splava Leto su zimi pravili najbolje gradske žurke u klubovima Hype i Martinez. Na reci vas očekuje sličan provod uz House i Disco muziku. Pored večernje zabave, splav Leto vam nudi i uživanje tokom dana. Na ovom splavu možete se opustiti uz lagano ispijanje vašeg omiljenog pića i uživanje u specijalitetima iz njihove kuhinje. Od žurki je pored standardnog vikenda takođe planiran i matine nedeljom koji počinje u 18h.

Splav Leto otvoren je četiri dana nedeljno, a radi od 23:30h do 05:00h. Ako odlučite da preskočite alkohol to veče i krenete na vaše omiljeno mesto za izlazak kolima možete da se u potpunosti opustite jer nećete morati da lutate po gradu tražeći parking mesto. Velika prednost ovog splava leži upravo u tome što se u njegovoj neposrednoj blizini nalazi veliki parking, te nećete morati da brinete o svom automobilu, a ni o poznatim mukama pronalaženja mesta.

Ovog leta obavezno posetite klub Leto i uživajte u najboljem provodu u gradu. Putem našeg sajta besplatno rezervišite svoje mesto i prepustite se svim čarima koje splav Leto može da vam ponudi.

Galerija splava Leto

Lokacija

Vaše mesto na splavu Leto vas čeka

REZERVIŠITE ODMAH

062 780 100

Online rezervacije