Splav Port

Info i besplatne rezervacije na 062 262 212 ili putem

Online rezervacije

splav port

Kontakt: 062 262 212
English: +381 62 262 212
Adresa: Ušće BB, Beograd

Program splava Port

Pozovite nas za aktuelni program

O splavu Port

Splav Port By Community letnja je varijanta popularnog kluba Kasina koji je godinama unazad omiljeno mesto izlazka mnogim Beograđanima. Nalazi se na dobro poznatom mestu za letnje izlaske i provod u Beogradu, na Ušću. Kako i klub tako i splav Port okuplja neke od najurbanijih gradskih ekipa koji prave i vole dobru i ludu atmosferu uz dobru muziku.

Splav Port vrta svoga vrta otvara u ponoć, a zatvara u četiri sata ujutru. Sa nastupima najpopularnijih izvođača različitih žanrova muzike, ljubaznim osobljem i izgledom poput evropskih klubova splav okuplja ekipe različitih godina od mlađih pa sve do onih u najboljim godinama.

Svojim šarenim muzičkim programom splav Port se trudi da svačiji ukus bude zadovoljen. A što se afmosfere tiče ne morate da se brinete, svi su na nogama tokom cele večeri jer energija splava prosto ne dozvoljava da bilo kome bude dosadno.

Rezervišite vaše mesto na broj telefona 062/262-212, sakupite ekipu i proverite sami da li je provod na splavu Port zaista tako fenomenalan kao što svi pričaju.


Galerija splava Port

Podeli sa prijateljima

Kako do splava Port?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Ušće BB, Beograd, Beograd, Splav Port
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij