River

River

Ušće bb , Beograd

Rezervišite vaše mesto na splavu River

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Beograd noću i splav River

Splav River važi za jedno od poznatijih mesta za izlaske kada je noćni život Beograda u pitanju. Splav River predstavlja letnju varijantu kluba Cinema, koji takođe postavlja standarde noćnog provoda tokom zimske sezone. Gde izaći, a da enterijer i atmosfera odgovaraju svim tipovima gostiju? Doživite Beograd noću na pravi način. Splav River je pravi izbor!

Splav River – enterijer i atmosfera

Ono što dobrom provodu daje dozu originalnosti na splavu River je raspored sedenja, organizacija barskih stolova, visokih sedenja i separea. Sva mesta su međusobno povezana, i pružaju mogućnost konstantnog cirkulisanja ljudi, što splav River postavlja na izuzetno visoku poziciju kada je u pitanju konkurencija. Gde izaći u Beogradu, a da u svakom delu kluba osetite čari dobrog provoda? Splav River je vaš jedini odgovor! Na splavu River ne postoji loše mesto. Za koji god deo da izvršite rezervaciju, uživaćete u dobro poznatim hitovima i vreloj atmosferi na splavu River! U renoviranje splava je uloženo mnogo rada i truda, što se može primetiti prilikom prvog dolaska, i već nakon toga, splav River će postati vaše omiljeno mesto za izlaske.

Muzika na splavu River

Splav River je domaćin mnogih poznatih imena sa domaće muzičke pop/folk scene. Samo neki od njih su Mira Škorić, Seka Aleksić, Dara Bubamara, Željko Vasić, Šako Polumenta, Maya Berović, Katarina Grujić i drugi. Ono što splav River ističe od drugih je to da se ovde svako može dobro provesti! Upravo zbog šarenolikosti muzičke ponude, na splavu River uživaće i ljubitelji zabavnih i narodnih hitova, kao i oni koji vole strane R’n’B zvukove. Na splavu River možete čuti sve najpoznatije pesme koje su trenutno aktuelne kada je u pitanju Beograd noću i za to je dokaz brojna domaća i strana klijentela kojoj je splav River postao neizostavni deo noćnog života.

Koga možete sresti na splavu River?

Pitate se kuda večeras? Beograd je grad sa velikom ponudom splavova i klubova za noćni život, a splav River spada u jedan od vodećih. Tamo izlaze svi koji žele da vide, a i da budu viđeni. Brojne poznate beogradske face, manekenke, glumci i glumice, samo su deo atmosfere koju ćete doživeti izlaskom na jedan od najpoznatijih beogradskih splavova – splav River.

Zašto posetiti splav River?

Splav River je beogradski splav na kome nastupaju najpoznatije regionalne zvezde. Predivnog enterijera, vrele atmosfere, odlične organizacije osoblja i najkvalitetnijih pića, splav River je jedan od najposećenijih splavova prestonice. Da li sedite u separeu, na visokom sedenju ili stojite za barskim stolom – doživećete nezaboravnu noć, zbog odlične organizovanosti enterijera i osoblja na splavu River. Zato, već nakon prve posete, kada postavite sebi pitanje “Kuda večeras?” budite sigurni da će splav River biti vaš jedini i pravi odgovor!

Splav River – radno vreme i rezervacije

Splav River otvora svoja vrata za goste pet dana u nedelji. Ponedeljkom, sredom, petkom, subotom i nedeljom, kada svojim posetiocima pruža noći za pamćenje! Upravo zato, mnogi žele da budu deo ovakvog provoda na splavu River, ali pre toga je neophodno izvršiti rezervaciju. To možete učiniti putem našeg sajta, popunjavanjem forme za rezervaciju, ili pozivom na broj telefona 062/ 780-100. Rezervacije su besplatne i obavezne. Splav River, kao jedan od najatraktivnijih splavova glavnog grada, ima kapacitet od 500 mesta. Naravno, svi žele da budu deo magičnih noći na splavu River, potražnja je velika, pa je iz tog razloga potrebno izvršiti rezervaciju dan ili dva ranije, kako biste sa sigurnošću isplanirali svoj večernji izlazak. Ulaz je od ponoći, ali je potrebno doći malo ranije kako bi se izbegle gužve na ulazu, a splav River svoja vrata zatvara u 4h ujutru.

Parking

U okolini splava River nalazi se besplatan gradski parking na kome možete bezbedno ostaviti svoje vozilo dok uživate u poznatim hitovima. Ali pošto je taj parking dostupan i za goste ostalih splavova, potrebno je doći malo ranije kako biste sa sigurnošću ostavili vaš automobil na sigurnom. A ukoliko planirate da uživate u noćnom provodu uz pomalo alkohola, odaberite alternativni način dolaska – taksi.

Splav River je dugi niz godina unazad sinonim za dobar i kvalitetan provod. Ne razmišljajte više ni tren “gde izaći?”, već brzo izvršite rezervaciju, i uverite se u to zašto je splav River neizostavni deo beogradskog noćnog života. Doživite spektakularnu atmosferu i noć za pamćenje na splavu River!

Galerija splava River

Splav River – lokacija

Splav River se nalazi na najpoznatijem mestu beogradskog noćnog provoda, na mestu gde se nalaze svi najpopularniji splavovi – na Savskom keju, ulica Ušće bb, blizu ušća Save u Dunav. Preciznije rečeno, splav River se nalazi tik ispod Brankovog mosta. Od 2018. godine, splav River je prebačen na ovu, novu lokaciju.

Vaše mesto na splavu River vas čeka

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije