River

River

Ušće bb , Beograd

Rezervišite vaše mesto na splavu River

REZERVIŠITE ODMAH

062 780 100

O splavu River

Splav River predstavlja letnju izvedbu kluba Cinema i svakako je jedan od najpoznatijih i najpopularnijih spalvova u Beogradu.

Splav River se nalazi na najpopularnijem beogradskom mestu za letnji provod, na Savskom keju u ulici Brodarska, između Starog železničnog mosta i mosta Gazela.

Na splavu River su gostovala neka od najpoznatijih imena pop/folk domaće muzičke scene. Kao što su Mira Škorić, Seka Aleksić, Dara Bubamara, Željko Vasić, Šako Polumenta, kao i mnogi drugi. Splav River radi pet dana u nedelji, ponedeljkom, sredom, petkom, subotom i nedeljom. Program je šarenolik, počevši od zabavnjačkog pa preko narodnjačkog sve do zvukova R’n’B muzike, što ga svrstava u sam vrh ponude noćnog života Beograda.

Enterijer splava River je tako koncipiran da su sva mesta međusobno povezana, što provodu na ovom splavu daje poseban šmek i dozu originalnosti. Splav River je osmišljen tako da u njemu nema lošeg mesta. Bilo da ste na nekom barskom stolu, visokom sedenju, ili u separeu, uvek kao da ste u centru zbivanja, što provod čini nezaboravnim gde god da se nalazili na splavu. Sistemi rasvete i ozvučenja su vrhunskog kvaliteta. Na splavu možete konzumirati najraznovrsnija pića, od odličnih koktela pa sve do najekskluzivnijih šampanjaca. Dok su profesionalnost i ljubaznost osoblja, uz sve pomenuto, svakako nešto što će provod na ovom splavu činiti nezaboravnim.

Obzirom na veliku popularnost i veliku posećenost koju ovaj splav uživa, rezervisanje željenog mesta je poželjno dan ili dva ranije. Naročito sredom i petkom koji su zaštitni znaci splava River.

Prednost ovog splava je ta što se u njegovoj neposrednoj blizini nalazi veliki besplatni parking.

Galerija splava River

Lokacija

Vaše mesto na splavu River vas čeka

REZERVIŠITE ODMAH

062 780 100

Online rezervacije