Splav River Beograd

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Splav-River-Reserve-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Radno vreme: Ponedeljak, Sreda, Petak - Nedelja 00-05h.
Adresa: Brodarska bb, Beograd

Program splava River

Ponedeljak
Katarina Grujić
Četvrtak
Beca Fantastic
Petak
Šako Polumenta
Subota
Marina Visković
Nedelja
RNB Sunday - Vuk Mob

O splavu River

Splav River predstavlja letnju izvedbu kluba Cinema i svakako je jedan od najpoznatijih i najpopularnijih spalvova u Beogradu.

Splav River se nalazi na najpopularnijem beogradskom mestu za letnji provod, na Savskom keju u ulici Brodarska, između Starog železničnog mosta i mosta Gazela.

Na splavu River su gostovala neka od najpoznatijih imena pop/folk domaće muzičke scene. Kao što su Mira Škorić, Seka Aleksić, Dara Bubamara, Željko Vasić, Šako Polumenta, kao i mnogi drugi. Splav River radi pet dana u nedelji, ponedeljkom, sredom, petkom, subotom i nedeljom. Program je šarenolik, počevši od zabavnjačkog pa preko narodnjačkog sve do zvukova R’n’B muzike, što ga svrstava u sam vrh ponude noćnog života Beograda.

Enterijer splava River je tako koncipiran da su sva mesta međusobno povezana, što provodu na ovom splavu daje poseban šmek i dozu originalnosti. Splav River je osmišljen tako da u njemu nema lošeg mesta. Bilo da ste na nekom barskom stolu, visokom sedenju, ili u separeu, uvek kao da ste u centru zbivanja, što provod čini nezaboravnim gde god da se nalazili na splavu. Sistemi rasvete i ozvučenja su vrhunskog kvaliteta. Na splavu možete konzumirati najraznovrsnija pića, od odličnih koktela pa sve do najekskluzivnijih šampanjaca. Dok su profesionalnost i ljubaznost osoblja, uz sve pomenuto, svakako nešto što će provod na ovom splavu činiti nezaboravnim.

Obzirom na veliku popularnost i veliku posećenost koju ovaj splav uživa, rezervisanje željenog mesta je poželjno dan ili dva ranije. Naročito sredom i petkom koji su zaštitni znaci splava River.

Prednost ovog splava je ta što se u njegovoj neposrednoj blizini nalazi veliki besplatni parking.


Galerija splava River

Podeli sa prijateljima
Podeli na Twitter
Podeli na Linkdin
Podeli na Pinterest

Kako do splava River?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Brodarska bb, Beograd, splav River
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Podeli na Facebook
Podeli na Twitter
Podeli na Goole +
Podeli na Linkdin
Podeli na Pinterest
Sakrij