Splav River Beograd

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Splav-River-Reserve-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Radno vreme: Ponedeljak, Sreda, Petak - Nedelja 00-05h.
Adresa: Brodarska bb, Beograd

Program splava River

Ponedeljak
Katarina Grujić
Četvrtak
Beca Fantastic
Petak
Šako Polumenta
Subota
Marina Visković
Nedelja
RNB Sunday - Vuk Mob

O splavu River

Splav River predstavlja letnju izvedbu kluba Cinema i svakako je jedan od najpoznatijih i najpopularnijih spalvova u Beogradu.

Splav River se nalazi na najpopularnijem beogradskom mestu za letnji provod, na Savskom keju u ulici Brodarska, između Starog železničnog mosta i mosta Gazela.

Na splavu River su gostovala neka od najpoznatijih imena pop/folk domaće muzičke scene. Kao što su Mira Škorić, Seka Aleksić, Dara Bubamara, Željko Vasić, Šako Polumenta, kao i mnogi drugi. Splav River radi pet dana u nedelji, ponedeljkom, sredom, petkom, subotom i nedeljom. Program je šarenolik, počevši od zabavnjačkog pa preko narodnjačkog sve do zvukova R’n’B muzike, što ga svrstava u sam vrh ponude noćnog života Beograda.

Enterijer splava River je tako koncipiran da su sva mesta međusobno povezana, što provodu na ovom splavu daje poseban šmek i dozu originalnosti. Splav River je osmišljen tako da u njemu nema lošeg mesta. Bilo da ste na nekom barskom stolu, visokom sedenju, ili u separeu, uvek kao da ste u centru zbivanja, što provod čini nezaboravnim gde god da se nalazili na splavu. Sistemi rasvete i ozvučenja su vrhunskog kvaliteta. Na splavu možete konzumirati najraznovrsnija pića, od odličnih koktela pa sve do najekskluzivnijih šampanjaca. Dok su profesionalnost i ljubaznost osoblja, uz sve pomenuto, svakako nešto što će provod na ovom splavu činiti nezaboravnim.

Obzirom na veliku popularnost i veliku posećenost koju ovaj splav uživa, rezervisanje željenog mesta je poželjno dan ili dva ranije. Naročito sredom i petkom koji su zaštitni znaci splava River.

Prednost ovog splava je ta što se u njegovoj neposrednoj blizini nalazi veliki besplatni parking.


Galerija splava River

Podeli sa prijateljima

Kako do splava River?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Brodarska bb, Beograd, splav River
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij