Restoran Ušće Nacionalna klasa

Restoran Ušće Nacionalna klasa

Ušće 11 , Beograd

Rezervišite vaše mesto u restoranu Ušće Nacionalna klasa

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

O restoranu Ušće Nacionalna klasa

Beogradsko Ušće je otvaranjem restorana Nacionalna klasa 2017. godine osvojilo srca, ali i apetit, iskrenih ljubitelja srpske tradicionalne kuhinje.

Okružen zelenilom i s predivnim pogledom koji se proteže na Kalemegdansku tvrđavu, restoran Nacionalna klasa, osim gastronomskih specijaliteta koji su “prste da poližeš“, nudi prelep ugođaj i kada je enterijer u pitanju.

Osim karakteristične kuhinje, ovaj restoran uspeva da prenese i autentičnu boemsku atmosferu koja je oduvek nezamenljiv deo beogradske tradicije. Takođe, restoran Nacionalna klasa pruža i mogućnost organizovanja različitih proslava, koje će vama, ali i vašim gostima prirediti veče kakvo će priželjkivati i svaki naredni put prilikom posete restoranu.

Nacionalna klasa je restoran koji spaja sve elemente srpske tradicije i nastoji da je očuva na najbolji mogući način, uvek uzlaznom putanjom. Zbog toga, rezervišite mesto za večeru sa dragom osobom, poslovni ručak, ali i sve ostale trenutke koji su vredni vrhunske usluge, hrane i ugođaja koji pruža upravo ovaj restoran.

Doček Nove godine u restoranu Nacionalna klasa na Beogradskom Ušću obećava jedinstveno iskustvo u prelepom okruženju. Ovaj restoran, otvoren već je osvojio srca ljubitelja srpske tradicionalne kuhinje, ali takođe nudi i nezaboravan ambijent za proslavu Nove godine.

Provedite nezaboravan doček Nove godine u restoranu Nacionalna klasa, uživajući u autentičnom srpskom duhu i vrhunskoj usluzi. Rezervišite mesto na vreme.

Galerija restorana Ušće Nacionalna klasa

Lokacija

Vaše mesto u restoranu Ušće Nacionalna klasa vas čeka

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije