Ušće – Nacionalna klasa

Info i besplatne rezervacije na 062 780 100 ili putem

Online rezervacije

Restoran-Usce-Reserve-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 100

Ušće - Nacionalna klasa program

Pozovite nas za aktuelni program

Ušće - Nacionalna klasa opis

Na levoj obali Save, preko puta kalemegdanske tvrđave i u neposrednoj blizini Muzeja savremene umetnosti nalazi se restoran Ušće – Nacionalna klasa.

U novom, modernom ambijentu i kultnoj bašti ovog restorana možete uživati u ukusima raznovrsnih specijaliteta domaće i internacionalne kuhinje.

Kako je restoran Ušće – Nacionalna Klasa „Kuća hedonizma“, ugođaju doprinosi i bogati muzički program. Dok u toku dana možete provesti mirno vreme sa prijateljima i porodicom, u kasnijim satima restoran poprima pravu boemsku atmosferu, a vikendom u restoranu Ušće – Nacionalna klasa gostuju popularni izvođači, tako da je dobar provod zagarantovan.

Restoran Ušće – Nacionalna klasa nudi mogućnost organizacije sve vrste privatnih proslava i poslovnih događaja.

Objekat u kome je smešten restoran je arhitektonsko delo arh. Maksimovića i ušlo je u udžbenike arhitekture kao prvi javni objekat savremene arhitekture. Njegova lokacija je na najlepšem mestu Beograda i često je korišćena za snimanje filmova, spotova i reportaža jer se tu u vodi Save oslikavaju stare zidine Kalemegdana, Saborne crkve i staklene fasade Novog Beograda. Tu se sidre i mimoilaze bele lađe pune svetskih turističkih nomada, jahte i tankeri, šlepovi i ribarski čamci.

Ušće – Nacionalna klasa galerija

Podeli sa prijateljima
 
Prikaži
Sakrij