Vila Jelena Beograd

Besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Vila-Jelena-Reserve-Logo-2

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Generala Šturma 1a, Beograd

Program

Pozovite nas za aktuelni program

Vila Jelena opis

U najlepšem rezidencijalnom delu Beograda, Dedinju, nalazi se ekskluzivna Vila Jelena.
Elegantno belo zdanje, prostrano, svetlo i iznad svega udobno, uredeno je i organizovano da zadovolji i najprobirljivije ukuse.

Club Jelena je moderan, prestižan klub, čiji enterijer i tehnička opremljenost dopuštaju laku transformaciju kluba za bilo koje namene prema zahtevima klijenata, bilo da je reč o zabavnom ili poslovnom karakteru događaja.

Posebo smo ponosni što možemo da pružimo potpunu privatnost i vrhunsku uslugu u svim segmentima koji su vam potrebni.
U ponudi Cluba Jelena nalaze se:

Velika restoranska sala
Salon za privatne sastanke
Bar
Terasa
Ako želite da ugostite poslovne sardnike i goste na nekoj drugoj lokaciji, naš catering team će vam u potpunosti izaći u susret. Naši iskusni saradnici će vam pomoći da osmislite i realizujete sve vrste manifestacija na bilo kojoj lokaciji pripremljene hrane, brižljivo odabrane selekcije pića, preko ambijenta, do programa osmišljenih prema vašim potrebama.

Club Jelena nudi i mogućnost organizovanog prevoza do aerodroma, od koga se stiže za oko 20 minuta. Za one koji su u Beogradu po prvi put, kao i za one koji bi želeli da ga malo bolje upoznaju, može se organizovati obilazak grada uz prisustvo iskusnog vodiča.
Svaka tura će biti organizovana tako da, pored uobičajenog razgledanja grada, možete posetiti i sve druge lokacije po sopstvenom izboru.


Vila Jelena Galerija

Podeli sa prijateljima

Kako do vila Jelene?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Generala Šturma 1a, Beograd, vila Jelena
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij