Vila Jelena

Vila Jelena

Generala Šturma 1a , Beograd

Rezervišite vaše mesto u restoranu Vila Jelena

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

O Vila Jeleni

U najlepšem rezidencijalnom delu Beograda, Dedinju, nalazi se ekskluzivna Vila Jelena.
Elegantno belo zdanje, prostrano, svetlo i iznad svega udobno, uređeno je i organizovano da zadovolji i najprobirljivije ukuse.

Club Jelena je moderan, prestižan klub, čiji enterijer i tehnička opremljenost dopuštaju laku transformaciju kluba za bilo koje namene prema zahtevima klijenata, bilo da je reč o zabavnom ili poslovnom karakteru događaja.

Posebno smo ponosni što možemo da pružimo potpunu privatnost i vrhunsku uslugu u svim segmentima koji su vam potrebni.
U ponudi Cluba Jelena nalaze se:

Velika restoranska sala
Salon za privatne sastanke
Bar
Terasa
Ako želite da ugostite poslovne sardnike i goste na nekoj drugoj lokaciji, naš catering team će vam u potpunosti izaći u susret. Naši iskusni saradnici će vam pomoći da osmislite i realizujete sve vrste manifestacija na bilo kojoj lokaciji pripremljene hrane, brižljivo odabrane selekcije pića, preko ambijenta, do programa osmišljenih prema vašim potrebama.

Club Jelena nudi i mogućnost organizovanog prevoza do aerodroma, od koga se stiže za oko 20 minuta. Za one koji su u Beogradu po prvi put, kao i za one koji bi želeli da ga malo bolje upoznaju, može se organizovati obilazak grada uz prisustvo iskusnog vodiča.
Svaka tura će biti organizovana tako da, pored uobičajenog razgledanja grada, možete posetiti i sve druge lokacije po sopstvenom izboru.

Na Kalemegdanskoj terasi Vaši gosti uživaće u vrhunskim specijalitetima najboljih šefova kuhinje na Balkanu. U dogovoru sa njima možete formirati meni koji će se služiti tog dana i koji će probuditi sva čula Vaših zvanica. Prvi ples je jedan od najlepših momenata na početku zajedničkom bračnog života. Prvi taktovi i izbor muzike su veoma važan deo dobrog provoda na proslavi venčanja. Restoran Kalemegdanska terasa Vam i u tome može pomoći, jer sarađujemo sa najboljim muzičarima, bendovima i di džejevima. Zato pustite mašti na volju, doživite svoju bajku na Kalemegdanskoj terasi.

Vila Jelena Galerija

Lokacija

Proverite raspoloživost sale u restoranu Vila Jelena

POZOVITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije