Wurst Platz

Wurst Platz

Makedonska 4 , Beograd

Rezervišite vaše mesto u Wurst Platz baru

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Okupili ste dobro izabrano društvo, ali niko nema ideju gde izaći večeras? Niste jedini koji su se našli u ovoj situaciji i upravo zato smo tu da vam preporučimo Wurst Platz – restoran bar kome ćete se uvek rado vraćati, i vikendom i radnim danima!

Strogi centar Beograda krase mnogi kafići, barovi i restorani, ali nijedan nije baš kao ovaj. Dopustite da vas Wurst Platz očara već pri ulasku u objekat, kao i da postane logičan odgovor na večno aktuelno pitanje: kuda večeras.

Dugogodišnja simpatija brojnih turista – Wurst Platz

Prava oaza mira tokom dana i neponovljivog provoda tokom noći i sitnih sati nalazi se bliže nego što mislite – u centru grada, upravo u obliku lokala Wurst Platz! Zahtevi modernog doba i ljudi željnih trenutaka koji ne samo da se ne zaboravljaju, već se iznova i iznova prepričavaju, uspešno su sprovedeni i ispoštovani spajanjem urbanog i tradicionalnog, svetskog i domaćinskog. Ambijent i atmosfera u vazduhu kojoj se teži od samog otvaranja inspirisani su duhom Beča, pa čak i sve ono što se nalazi na pažljivo odabranom Wurst Platz jelovniku. Svaki korak koji načinite u okviru ovog restoran bara, svaki zalogaj koji okusite i svako piće kome se prepustite razbudiće vas u najboljem smislu i pokrenuti energiju za beskonačan provod do sitnih sati! Dođite i zaljubite se u sve što Wurst Platz ima da ponudi!

Wurst Platz – pravi šarmer Beograda

Kao multifunkcionalni objekat, Wurst Platz je vaš kec u rukavu za sve spontane večeri bez prethodno utvrđenog odredišta i isplaniranog izlaska sa društvom. Pored toga, Wurst Platz je i neverovatna oaza mira koja vam omogućuje da budete u centru svih važnih zbivanja, ali tako da se ipak osećate izolovano od ostatka sveta, prometnih ulica i galame. Ukoliko umesto večernjih izlazaka ipak preferirate da se osamite uz jutarnju kafu – tursku ili kremast kapućino, pročitate bar nekoliko naslova u štampanom izdanju najnovijih novina i pojedete savršen omlet koji se topi u ustima, Wurst Platz je i u tom slučaju mesto na kome morate provesti bar neko vreme. Takođe, u svojoj ponudi, restoran bar Wurst Platz ima i dobre ukuse koji su osim za doručak namenjeni za ručak ili večeru, za samostalne, porodične ili prijateljske trenutke koji neće napustiti vaše sećanje u skorije vreme.

Poslovni sastanci, ali sa šmekom – Wurst Platz

Da, dobro ste pročitali – Wurst Platz predstavlja idealan spoj između korporativnog i opuštenog ambijenta, koji u skladu sa vašim potrebama više naginje na jednu ili drugu stranu. Ukoliko su u vašem kalendaru zabeleženi važni poslovni sastanci, teambuilding varijante, održavanje biznis prezentacija, kreativnih radionica ili bilo kakvih seminara, moglo bi se reći da je Wurst Platz svojim specifično uređenim prostorom i iskusnim osobljem u sferi ugostiteljstva “doktorirao“ organizaciju prethodno navedenih, ali i svih drugih tipova događaja.

Multidisciplinarnost je drugo ime restorana Wurst Platz, što podržavaju i činjenice poput ovih: ukupan kapacitet je 450 mesta, pri čemu se prostor može prilagođavati okolnostima i događaju, moderna tehnika u vidu 10 televizora od 50 inča, kao i 4×4 metra platna idealnog za projektovanje svih projekata koje želite da predstavite poslovnim partnerima. Pored izražene funkcionalnosti, Wurst Platz pruža i sasvim dovoljno prostora i inspiracije za neobavezna ćaskanja u pauzama između posvećenog rada i produktivnosti, poručivanje klope koja je “prste da poližeš“ i svega što će dati šmek sastancima koji inače deluju kao da traju čitavu večnost.

Wurst Platz – mesto gde rokenrol živi svakog dana

Osim što se nalazi u centru grada, Wurst Platz je ujedno i sam centar urbanog distrikta poznatog kao Urban Platz gde se dobro poznati zvuk rokenrola proteže zvučnicima i vibrira vazduhom u službi najboljeg provoda. Nadomak Wurst Platz objekta nalaze se i Tattoo Platz i Moto Platz za sve urbane mlade ljude koji gotive tetovaže i vožnju na ulepšanim motorima. Takođe, u ovom distriktu je moguće kupiti i garderobu i nakit koji su još jedan pokazatelj unikatne atmosfere i zanimljivih gostiju koji najradije posećuju upravo ovaj kraj grada i ni manje ni više nego Wurst Platz.

Urban enterijer i multifunkcionalnost – Wurst Platz

Istinski rokeri, ili oni koji se bar povremeno tako osećaju, znaju gde izaći a da je provod istinski neminovan! Wurst Platz se sastoji od dve odvojene scene nazvane Hell i Heaven. Prvi segment je predviđen za kapacitet do 400 ljudi, dok je drugi nešto manji i nudi prostor za oko 200 ljudi. Ono što upravo ovakva podela nudi jeste mogućnost potpune transformacije prostora u odnosu na tip događaja koji biste voleli da realizujete između više zidova Wurst Platz lokala.

Kada je u pitanju enterijer, osim zanimljivih nota koje asociraju na urbanu i savremenu scenu, Wurst Platz u svojoj ponudi ima barske stolove, visoka i niska sedenja, dugačak šank i pultove. Ono što je posebno zanimljivo u ovom lokalu jesu i niže cene inspirisane rokenrol načinom života, kao i izostanak bilo kakvih uslova koji obično moraju da se ispune za potrebe rezervacije. Wurst Platz karta pića i jelovnik prilagođeni su svačijem džepu i svačijem ukusu.

Wurst Platz – muzika koja podiže i obara s nogu

Kada biste naglas nabrojali sve najbolje gradske bendove, zvučalo bi kao da čitate muzički program sa Wurst Platz plakata, jer su upravo oni zaduženi za lud provod. Pop i Rock muzika su najčešći žanrovi koji pulsiraju zidovima lokala, bilo da je organizovana live svirka ili puštena plejlista. Jedno je sigurno – svi afiniteti vatrenih ljubitelja dobre muzike biće zadovoljeni, a očekivanja nadmašena!

Lokacija, parking i radno vreme restoran bara Wurst Platz

Dopalo vam se sve što smo bar kroz reči pokušali da dočaramo o ovom lokalu? Željni ste fenomenalnog provoda koji nikad neće napustiti vaše uspomene? Ili tražite lokal koji je savršena kombinacija profesionalnog i ležernog za naredni biznis sastanak ili žurku? Wurst Platz je tu da odgovori na sve zahteve i želje koje imate, sa ciljem da ih sprovede baš kako ste ih zamislili, ali i bolje od toga. Lociran u samom centru Beograda, na adresi Makedonska 4 u Starom gradu, Wurst Platz se nalazi pri samom vrhu mesta koje morate da posetite bar jednom!

Kada su u pitanju parking mesta, Wurst Platz nema obezbeđen parking za svoje goste, ali se zato u blizini nalaze javne garaže i regularni parking. U svakom slučaju, preporučujemo da se odlučite za gradski prevoz, kako biste u potpunosti i bez opterećenja mogli da uživate u svemu što Wurst Platz ima u svojoj bogatoj ponudi.

Radno vreme restoran bara Wurst Platz je uglavnom od 9h ujutru do 1 nakon ponoći, tokom radnih dana, dok se vikendom radno vreme produžuje do 3h.

Rezervišite Wurst Platz za narednu proslavu ili povedite društvo u spontani provod koji se ne zaboravlja – već danas!

Galerija Wurst Platz bara

Lokacija

Vaše mesto u Wurst Platz baru vas čeka

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije