Hotel Maidan

Hotel Maidan

Mokroluška 174d , Beograd

Rezervišite Hotel Majdan za vašu proslavu

BOOK NOW

062 262 212

O hotelu Majdan

Ukoliko planirate venčanje, a još uvek niste uspeli da pronađete idealu salu – na pravom ste mestu! Hotel Majdan predstavlja novu, najekskluzivniju salu za venčanja u vašem kraju!

In the well-known location of hotel Majdan – Mokroluški street 174d, there is a hall with a capacity of up to 350 people, with a specially decorated interior. Unique lighting with crystal chandeliers, roto-heads and color educators are just some of the modern details that contribute to the luxury of the Hotel Majdan.

Što se tiče hrane i pića, budući mladenci mogu da biraju između čak 6 menija, švedskog stola, i svih ekskluzivnih domaćih i stranih pića. Obezbeđena je vrhunska ventilacija i klimatizacija, parking mesta za 110 vozila, garderoba i Wi-Fi.

Prijatan ambijent koji pruža hotel Majdan sa svoje četiri zvezdice neće vas ostaviti ravnodušnim tokom vašeg najvažnijeg dana! Visina konstruktivno jedinstvene sale bez stubova iznosi raskošnih 4,80m i uz svu prateću dekoraciju koju izaberete čini idealnu lokaciju za vaše venčanje.

Odlučite se za hotel Majdan i postanite i vi deo naše bajke!

Doček Nove godine u hotelu Majdan

Kako se bliži kraj godine, hotel Majdan se priprema da svojim gostima ponudi nezaboravno iskustvo dočeka Nove godine. Ovaj moderni hotel, poznat po svojoj ekskluzivnosti i eleganciji, za ovu priliku priprema poseban program koji će biti upotpunjen vrhunskom uslugom i gastronomskim specijalitetima.

U elegantnoj sali za venčanja, koja će za ovu priliku biti transformisana u svečanu dvoranu, gosti će moći da uživaju u bogatom meniju, pripremljenom posebno za ovu priliku. Meni će obuhvatati razna jela koja će zadovoljiti svačiji ukus, a svako jelo će biti pripremljeno sa posebnom pažnjom i posvećenošću.

Ambijent će biti dodatno prilagođen prazničnom duhu, sa svečanom dekoracijom i diskretnim novogodišnjim detaljima koji će stvoriti atmosferu čarolije i svečanosti. Uz prijatne zvuke muzike, gosti će imati priliku da plešu, proslave i dočekaju Novu godinu u jedinstvenom ambijentu hotela Majdan.

Za ovu posebnu noć, hotel je osigurao i posebne pakete za noćenje, kako bi gosti mogli da produže svoje uživanje i započnu Novu godinu odmorni i opušteni.

Rezervacije za doček su neophodne, s obzirom na veliko interesovanje. Ako želite da dočekate Novu godinu u luksuznom i prijatnom ambijentu, hotel Majdan je pravi izbor za vas.

Galerija hotela Majdan

Site

Proverite raspoloživost sale u Hotelu Majdan

CALL NOW

062 262 212

Online reservations