The café is meant to be

The café is meant to be

Ribnjak gornji put , Novi Sad

Rezervišite vaše mesto u kafani Tako je suđeno

BOOK NOW

062 262 212

O kafani Tako je suđeno

Welcome to the city's iconic tavern called Thus It's Destined, where the contours of former bohemian life and only the best of tradition, with modern elements, are successfully intertwined. Together, these two opposites create an unreal ambience that takes you back to the past in the blink of an eye, or bite.

Kafana Tako je suđeno nastavlja da sprema hranu po vojvođanskim recepturama, a servira je na jedinstven način tj. baš kako je to nekada bila praksa – na kariranim stojnjacima!

Pogled u bašti pruža se na ceo Novi Sad, a svaki kutak unutar kafane Tako je suđeno odaje rustičnu notu koja će vas bez previše muke asocirati na sve najviše cenjene istorijske priče i stil života naših predaka.

Zaslužujete da zajedno sa vašim gostima, za koju god vrstu proslave, osetite pravi boemski duh i srpsku tradiciju, kada su u pitanju enterijer i eksterijer kafane Tako je suđeno, ali i hrana koja je zaista “prste da poližeš“!

Doček Nove godine

Kafana „Tako je suđeno“ predstavlja neobično mesto koje sjedinjuje tradiciju i modernu, pružajući gostima posebno iskustvo. Ako tražite savršeno mesto za doček Nove godine, ova kafana može biti vaš izbor.

Na dočeku Nove godine, kafana „Tako je suđeno“ nudi poseban program i atmosferu koja će vam omogućiti da uđete u Novu godinu na najbolji mogući način.

Za sve one koji žele da dočekaju Novu godinu u duhu boemske tradicije i uz vrhunsku hranu, kafana „Tako je suđeno“ može biti odličan izbor. Detalji o programu, cenama i rezervacijama za doček Nove godine možete saznati pozivom na broj telefona 062 262 212 kako se datum proslave približava. Spremite se da doživite nezaboravan doček Nove godine u ovoj jedinstvenoj kafani.

Galerija kafane Tako je suđeno

Site

Vaše mesto u kafani Tako je suđeno vas čeka

BOOK NOW

062 262 212

Online reservations