Kafana Tako je suđeno

Kafana Tako je suđeno

Ribnjak gornji put , Novi Sad

Rezervišite vaše mesto u kafani Tako je suđeno

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

O kafani Tako je suđeno

Dobro došli u kultnu gradsku kafanu pod nazivom Tako je suđeno, u kojoj se uspešno prepliću obrisi nekadašnjeg boemskog života i samo najbolje od tradicije, sa modernim elementima. Zajedno, ove dve suprotnosti kreiraju nestvaran ambijent koji vas za tren oka, ili zalogaja, vraća u prošlost.

Kafana Tako je suđeno nastavlja da sprema hranu po vojvođanskim recepturama, a servira je na jedinstven način tj. baš kako je to nekada bila praksa – na kariranim stojnjacima!

Pogled u bašti pruža se na ceo Novi Sad, a svaki kutak unutar kafane Tako je suđeno odaje rustičnu notu koja će vas bez previše muke asocirati na sve najviše cenjene istorijske priče i stil života naših predaka.

Zaslužujete da zajedno sa vašim gostima, za koju god vrstu proslave, osetite pravi boemski duh i srpsku tradiciju, kada su u pitanju enterijer i eksterijer kafane Tako je suđeno, ali i hrana koja je zaista “prste da poližeš“!

Doček Nove godine

Kafana „Tako je suđeno“ predstavlja neobično mesto koje sjedinjuje tradiciju i modernu, pružajući gostima posebno iskustvo. Ako tražite savršeno mesto za doček Nove godine, ova kafana može biti vaš izbor.

Na dočeku Nove godine, kafana „Tako je suđeno“ nudi poseban program i atmosferu koja će vam omogućiti da uđete u Novu godinu na najbolji mogući način.

Za sve one koji žele da dočekaju Novu godinu u duhu boemske tradicije i uz vrhunsku hranu, kafana „Tako je suđeno“ može biti odličan izbor. Detalji o programu, cenama i rezervacijama za doček Nove godine možete saznati pozivom na broj telefona 062 262 212 kako se datum proslave približava. Spremite se da doživite nezaboravan doček Nove godine u ovoj jedinstvenoj kafani.

Galerija kafane Tako je suđeno

Lokacija

Vaše mesto u kafani Tako je suđeno vas čeka

REZERVIŠITE ODMAH

062 262 212

Online rezervacije